حجت‌الاسلام‌والمسلمین رفعتی، رئیس نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در قم، با حضور در دانشگاه باقرالعلوم(ع) با حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر شمس الله مریجی سرپرست دانشگاه دیدار و درباره راهکارهای پیگیری و به ثمر رساندن طرح‌ها و پروژه‌های مشترک میان دو مجموعه گفت‌وگو کرد.

در این نشست، ظرفیت‌های موجود برای تقویت همکاری‌های مشترک دانشگاه باقرالعلوم(ع) و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی مورد بررسی قرار گرفت و بر ضرورت پیگیری جدی‌تر برنامه‌های مشترک و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی، آموزشی و بین‌المللی دو مجموعه تأکید شد.

از مهم‌ترین محورهای این نشست، بررسی راهکارهای تقویت و گسترش رشته «دیپلماسی عمومی و روابط فرهنگی» در دانشگاه باقرالعلوم(ع) بود؛ رشته‌ای که با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی راه‌اندازی شده و با هدف پاسخ‌گویی به نیاز کشور در زمینه تربیت نیروی انسانی متخصص و توانمند در عرصه تعاملات فرهنگی و بین‌المللی طراحی شده است.

این رشته در سال گذشته برای نخستین‌بار اقدام به پذیرش و جذب دانشجو کرد و در سال جاری نیز فرآیند جذب دانشجو برای دومین دوره آن انجام خواهد شد.

بر اساس مباحث مطرح‌شده در این نشست، راه‌اندازی رشته «دیپلماسی عمومی و روابط فرهنگی» گامی در راستای تقویت آموزش‌های تخصصی مرتبط با عرصه دیپلماسی عمومی، روابط فرهنگی و تعاملات بین‌المللی به شمار می‌رود و توسعه آن می‌تواند زمینه را برای تربیت نیروهای نخبه و متخصص برای حضور و کنشگری مؤثر در عرصه‌های فرهنگی و عمومی در سطح بین‌المللی فراهم کند.