اطلاعیه‌ دانشگاه  درباره‌ تاریخ‌ دریافت کارت شرکت در آزمون  اختصاصی ‌ سال‌ 1403

داوطلبان بایستی تا زمان اعلام نتایج،اخبارو اطلاعیه های مربوط را از سایت دانشگاه ملاحظه و پیگیری نمایند.بروز رسانی خبر 14030223
جهت پیگیری اخبار پذیرش دانشجو در کانال پذیرش دانشگاه باقرالعلوم (ع) در پیام رسان ایتا عضو شوید:

کانال پذیرش دانشگاه:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        https://eitaa.com/boustud          وب سایت رسمی :                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         https://eitaa.com/boustud

اطلاعیه‌ دانشگاه  درباره‌ تاریخ‌ دریافت کارت شرکت در آزمون  اختصاصی ‌ سال‌ 1403:
 ضمن‌ آرزوی‌ موفقیت‌ برای‌ داوطلبانی که در آزمون‌ اختصاصی ‌ دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد وکارشناسی سال 1403 ثبت نام نموده اند بدین ‌وسیله ‌موارد ذیل‌ اعلام می‌دارد.

الف‌- برگزاری آزمون :

آزمون برای ‌17کد رشته‌‌ امتحانی‌ کارشناسی ارشد و دو کد رشته کارشناسی در عصر روز جمعه مورخ28 اردیبهشت 1403 و براساس اطلاعات مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون رشته امتحانی مربوط برگزار خواهد شد.
داوطلبان‌ متقاضی‌ لازم‌ است‌ به نشانی مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون مراجعه نمایند.
 ب - چاپ (پرینت) کارت شرکت در آزمون:
کارت شرکت در آزمون حاوی اطلاعات ثبت‌نامی، تاریخ و محل برگزاری آزمون داوطلبان از روز یک شنبه 1403/02/23 با توجه به زمانبندی ذیل برای مشاهده و چاپ بر روی پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه www.bou.ac.ir   قرار خواهد گرفت.
کارشناسی ارشد : روزهای یکشنبه و دوشنبه و سه شنبه 23 و 24 و 25 اردیبهشت 1403
کارشناسی : روزهای چهارشنبه
و پنجشنبه 26 و 27 اردیبهشت 1403

داوطلبان لازم است بر اساس شماره ملی و شماره شناسنامه، نسبت به چاپ کارت شرکت در آزمون اقدام نمایند.
بدیهی است برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن چاپ کارت شرکت در آزمون و همچنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامی است.
ج- کنترل مندرجات کارت شرکت در آزمون
د- سهمیه رزمندگان و ایثارگران

در کارت شرکت در آزمون هر داوطلب در مقابل سهمیه‌ ثبت‌نامی‌ آن دسته از داوطلبانی که در تقاضانامه ثبت‌نام اینترنتی و با توجه به ضوابط متقاضی سهمیه رزمندگان و ایثارگران شده‌اند، ایثارگر درج شده است .در صورتی که به اشتباه این سهمیه را انتخاب نموده اند و یا تاییدیه از ارگان ذیربط را ندارند حداکثر تا 1403/03/15 جهت تغییر سهمیه ثبت نامی اطلاع دهند.
در غیر این صورت ، قبولی آنان در هر مرحله کان لم یکن می باشد.
تذکر: برگ راهنمای شرکت در آزمون اختصاصی را به دقت مطالعه نمایید.

برگ راهنمای شرکت در ازمون اختصاصی  نسخه pdf  ⏪ کارشناسی ارشد کارشناسی

مدیریت امور دانشجویی