رئیس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی ایران طی دیدار با رئیس و معاونین دانشگاه باقرالعلوم(ع)، به بحث و گفتگو در زمینه های همکاری دوجانبه پرداختند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه باقرالعلوم(ع)، رئیس دانشگاه باقرالعلوم(ع)، حجت الاسلام و المسلمین سیداحسان رفیعی علوی پس از خیر مقدم به میهمانان، به معرفی دانشگاه پرداخت و گفت: این دانشگاه با نظر حضرت امام و با ایده ورود طلاب به علوم جدید و آکادمیک تشکیل شد و سپس با تاکید رهبر انقلاب ادامه پیدا کرد.
رفیعی علوی ضمن معرفی دانشکده ها افزود: دانشگاه ما از ۱۷ ملیت که اکثرا اروپایی هستند در رشتههای مختلف دانشجو میپذیر.، ۸۵ درصد دانشجویان دانشگاه طلاب حوزه علمیه هستند. این مجموعه با نگاهی مبتنی بر حل مساله دایر شده و ایده اصلی آن حکمت برای زندگی است.
رئیس دانشگاه باقرالعلوم(ع) ظرفیتهای تعامل دانشگاه باقرالعلوم(ع) با دانشگاه علوم پزشکی ایران را بسیار بالا دانست و افزود: توجه دانشگاه باقرالعلوم(ع) بر توسعه و جذب بیشتر دانشجو نبوده و همواره با نگاهی کیفیتمحور بر ایجاد تعاملات با دیگر دانشگاهها و مراکز جهت استفاده متقابل از ظرفیتها متمرکز هستیم.
رئیس دانشگاه باقرالعلوم(ع) در خصوص نیاز به طرح دوره دکترای تخصصی مشترک و مدرک مشترک برای دانشجویان پزشکی و طلاب گفت: این کار با همکاری طرفین و با ایجاد یک گروه آموزشی پژوهشی مشترک به ثمر میرسد اگرچه قرار نیست یک شبه کن فیکون شود ولی ما با این ایده قبلاً تجربه خوبی داشتهایم.
دکتر عبدالرضا پازوکی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی ایران گفت: این دانشگاه دارای ۱۱ دانشکده، ۱۳ هزار دانشجو و ۱۳۰۰ هیئت علمی است و به لحاظ رنکینگ بین المللی رتبه ۶۰۰ تا ۸۰۰ در دنیا را در رتبهبندیهای معتبر از جمله QS، شانگهای، یو اس نیوز را از آن خود کرده است. این دانشگاه در غرب تهران واقع شده ه حدود ۵ میلیون نفر را عملاً پوشش میدهد و ۸۰۰ هزار نفر از اتباع نیز مورد حمایت دانشگاه میباشند. در دانشگاه مرکز حقوق سلامت را داریم که میتواند زمینه فعالیت مشترک ما با دانشگاه باقرالعلوم(ع) باشد.
در ادامه دکتر سلیمانی معاون دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی ایران گفت: لازمه همکاری دو دانشگاه توسعه فعالیتهای مراقبت معنوی با حضور دانشجویان و طلاب دوره دیده است. سلامت و سبک زندگی اسلامی تبدیل به یک نیاز مبرم شده و خلأ آن در دانشگاههای علوم پزشکی حس میشود. افراد دغدغه مند کسانی هستند که با مخاطب زندگی میکنند و در کلاسها مینشینند نه صرفاً سخنرانی کنند و دوره برگزار کنند.
مهدی فدائی معاون پژوهش دانشگاه باقرالعلوم(ع) با انتقاد از چرخ دندههای اجرایی کشور گفت: کسانی داریم که تمرکز بر حوزه پزشکی دارند شخصیتهایی که تخصصاً بر مسائلی مثل سقط جنین کار کردهاند. متأسفانه هر کس جداگانه سیاست گذاری میکند و ایدههای پراکندهای اجرایی میشوند. میتوان ذیل همین تفاهمنامه این ایدههای پراکنده را منسجم کرد.
در پایان جلسه طرفین تفاهمنامه همکاری آموزشی پژوهشی را امضاء کردند.