جزئیات آزمون احراز توانمندی زبان خارجی ویژه دانشجویان دوره دکتری اعلام شد

آزمون احراز توانمندی زبان خارجی دانشجویان ورودی 96 تا 98 با همکاری اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی و اداره آموزش‌های آزاد همانند روال سابق برگزار می‌شود. روابط عمومی دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام

به گزارش روابط عمومی دانشگاه باقرالعلوم(ع)، رئیس اداره آموزش‌های آزاد دانشگاه باقرالعلوم(ع) با اشاره به شیوه برگزاری این آزمون گفت: آزمون احراز توانمندی زبان خارجی با شیوه "زبان عمومی به صورت تستی و زبان تخصصی به صورت تشریحی" در تاریخ 23 مهر 1401 ساعت 8 الی 9:30 و 10 الی 11:30 برگزار می‌شود و شرکت کنندگان باید حداقل نمره 60 از 100 را جهت قبولی در این آزمون کسب کنند. وی در ادامه افزود: منابع این آزمون متعاقبا توسط اداره آموزش‎های آزاد اعلام می شود.

سید محمدحسین بهشتی رئیس اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی نیز با تشریح شیوه ثبت نام دانشجویان در این آزمون گفت: دانشجویان می‌توانند هزینه آزمون(100 هزار تومان) را به شماره کارت 6037997750001936 و یا حساب صندوق دفتر تبلیغات به شماره 49087 به نام صندوق رفاه دانشگاه باقرالعلوم(ع) واریز کرده و فیش واریزی را به کارشناس آموزش تحویل دهند.

وی در پایان افزود: واجدین شرایط می‌توانند تا تاریخ 15 مهر 1401 با مراجعه حضوری به کارشناس اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی (آقای حبیب‌زاده) یا از طریق تماس با شماره 32136621 جهت ثبت نام اقدام کنند.