اطلاعيه انتخاب رشته‌ داوطلبان آزمون كارشناسي ارشد سال 1398 سنجش

داوطلبان بایستی تا زمان اعلام نتایج ، اخبار و اطلاعیه های مربوط را از سایت دانشگاه ملاحظه و پیگیری نمایند.بروز رسانی خبر 980419

جهت پیگیری اخبار پذیرش دانشجو در کانال های پذیرش دانشگاه باقرالعلوم (ع) در پیام رسان های زیرعضو شوید:

۱- سروش : https://sapp.ir/boustu

۲-ایتا: https://eitaa.com/boustu

3- بله: https://ble.im/boustu

ضمن آرزوی موفقیت برای متقاضیان  گرامي تحصیل در رشته های کارشناسی ارشد دانشگاه باقرالعلوم (ع) ،
 لطفا قبل از اقدام به تكميل نهايي فرم انتخاب رشته خود،
شرایط و ضوابط و اطلاعات مربوط به این دانشگاه را که در  این صفحه درج شده است را  با دقت  مطالعه نموده و مد نظر داشته باشند.

تذکرات بسیار مهم :
1- دانشگاه باقرالعلوم (ع)،غیر انتفاعی می باشد. ولی  تحصیل برای طلاب واجد شرایط رایگان است و از آنان  شهریه دریافت نمی‌ گردد.

2 - با توجه به اینکه دانشگاه باقرالعلوم (ع)،غیر انتفاعی می باشد.بنابراین  داوطلبانی که در زمان ثبت نام آزمون سازمان سنجش علاقه مندی خود را به رشته های غیر انتفاعی اعلام ننموده اند،

مي‌بايست پس از واريز مبلغ 138.000 (يكصدو سي و هشت هزار) ريال بابت اعلام علاقمندي به رشته‌هاي اين دانشگاه‌ها و مؤسسات، از طريق سيستم اينترنتي و توسط كارت‌هاي بانكي عضو شبكه شتاب، نسبت به اعلام علاقمندي به انتخاب اين دانشگاه‌ها و مؤسسات اقدام نموده و سپس رشته‌ها ی این دانشگاه را در فرم انتخاب رشته اينترنتي درج نمايند.

3 - تحصیل در دوره کارشناسی ارشد دانشگاه باقرالعلوم (ع) منوط به قبولی در مصاحبه می باشد.

4- داوطلبانی که  دارای مدرک کارشناسی غیر متناسب با رشته قبولی می باشند، در صورت پذیرش موظف به  گذراندن دروس پیش نیاز(جبرانی)  به تشخیص گروه آموزشی مربوط خواهد بود.
5- داوطلبان متقاضي رشته‌ محل‌هاي این دانشگاه منحصراً مجاز به انتخاب حداكثر 2 كدرشته محل از گروه امتحانی خود مي‌باشند.
6- اطلاعيه درخصوص معرفي شدگان چند برابر ظرفيت و برنامه زماني مصاحبه و ساير مراحل گزينش از طريق پايگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش در تاريخ‌ 98/04/31 منتشر خواهد شد.

7- دانشگاه هیچ گونه تعهدی برای تامین خوابگاه ندارد.
8- زمان انجام مصاحبه تاریخ 5 یا 6 مرداد می باشد.

9- داوطلبانی که رشته های این دانشگاه را انتخاب می نمایند ، لطفا جهت تسریع در اطلاع رسانی های بعدی، کد ملی خودشان را به شماره 3000144030 پیامک نمایند.

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره انتشار كارنامه نتايج اوليه و نحوه تكميل فرم انتخاب رشته‌هاي تحصيلي در آزمون ورودي دوره‌هاي کارشناسی ارشد سال 1398
آن دسته از داوطلباني كه بر اساس اعلام نتيجه و مفاد كارنامه نتايج اوليه مجاز به انتخاب رشته‌هاي تحصيلي در اين آزمون شده اند، لازم است براساس مفاد اطلاعيه‌ سازمان سنجش، نسبت به انتخاب رشته‌هاي تحصيلي مورد نظر خود از روز چهارشنبه 98/04/19 لغايت روز یکشنبه 98/04/23 اقدام نمايند

اطلاعیه انتخاب رشته :

مراحل انتخاب رشته :
1-  مطالعه دقيق دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (دفترچه شماره 2)

دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1398 دانلود نمایید

جدول راهنمای کد رشته هایدانشگاه باقرالعلوم (ع) دانلود
تذکر کد محل رشته فلسفه و کلام 12722 صحیح است.
2-  با توجه به نتيجه اعلام شده در كارنامه اعلام نتايج اوليه، كدرشته محل‌هاي مورد نظر خود را استخراج و به ترتيب علاقه مرتب نمایید.
3- در فرم پيش‌نويس درج نمايند  (نمونه‌اي كه به همين منظور در دفترچه راهنماي شماره 2 قرار دارد)
4- پس از اطمينان از صحت رشته محل‌هاي انتخابي خود  نسبت به ثبت كد رشته محل هاي انتخابي و تكميل فرم انتخاب رشته‌هاي اينترنتي خود اقدام نمايند
5-  پس از تأئيد نهايي رشته‌هاي انتخابي توسط داوطلب، رسيد 15 رقمي توسط سيستم در اختيار داوطلب قرار داده خواهد شد، در غير اين صورت انتخاب رشته آنان تكميل نگرديده است.

الف - شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان دوره کارشناسی ارشد:

1- اعتقاد و التزام عملی به اسلام، نظام جمهوری اسلامی ایران و قانون اساسی.
2- داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران.
3- نداشتن منع قانونی ادامه تحصیل از نظر نظام وظیفه (مخصوص برادران)
4- قبولی مصاحبه علمی بعد از قبولی در ازمون سازمان سنجش
5- عدم اشتغال به تحصیل در دیگر موسسات آموزش عالی.
6- کسب مجوز از مدیریت حوزه‌های علمیه جهت ادامه تحصیل در دانشگاه.
7- داوطلبان بایستی یکی از شرایط مشروحه زیر را از لحاظ وضعیت تحصیلی دارا باشند .
- داشتن مدرک علمی سطح 2 حوزه‌های علمیه .
- داشتن  مدرک کارشناسی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به همراه گواهی پایه 7 حوزه‌های علمیه (ویژه برادران)
- داشتن مدرک کارشناسی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به همراه گواهی گذراندن تعداد 120 واحد درسی حوزوی(ویژه خواهران)

ب - رشته ها:

1- اندیشه سیاسی در اسلام (فقط مرد)
2- تاریخ - تاریخ اسلام ( مرد و زن)
3- ارتباطات اجتماعی با گرایش فرهنگی ( مرد و زن)
4- جامعه شناسی ( مرد و زن)
5- دانش اجتماعی مسلمین (فقط مرد)
6- علوم سیاسی (مرد )
7- فقه سیاسی (فقط مرد)
8- فلسفه دین (فقط مرد)
9- فلسفه و کلام اسلامی ( مرد و زن)