اطلاعيه‌ دانشگاه در خصوص «مصاحبه و بررسی سوابق آموزشی و پژوهشی داوطلبان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دکتری 96 »

داوطلبان بایستی تا زمان اعلام نتایج، اخبار و اطلاعیه های مربوط را از سایت دانشگاه ملاحظه و پیگیری نمایند بروز رسانی خبر : 1396/08/22
جهت پیگیر ی اخبار پذیرش دانشجو در کانال های پذیرش دانشگاه باقرالعلوم (ع) عضو شوید:

1- پیام رسان سروش :

2- تلگرام  :

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره داوطلبان داراي حدنصاب براي شركت در مراحل ارزيابي تخصصي دانشگاهها در مرحله تكميل ظرفيت آزمون ورودي دوره دكتري نيمه متمركز سال 1396 مشاهده کارنامه داوطلبانی که در مرحله تکمیل ظرفیت انتخاب رشته کرده اند.

اولویت های محورها ی  مصاحبه دکتری 1396 دانشگاه باقرالعلوم(ع) که از طرف گروه های مربوط  اعلام شده است.

دفترچه راهنمای ارزیابی تخصصی داوطلبان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دکتری1396

زمان درج خبر96/08/15

با توجه به آیین نامه پذیرش دانشجو در دوره دکتری ( ph.D )، مرحله اول آزمون متمرکز است که توسط سازمان سنجش انجام می شود و مرحله دوم پذیرش که شامل مصاحبه علمی و  بررسی سوابق آموزشی و پژوهشی داوطلبان توسط دانشگاه های پذیرنده دانشجو صورت می‌گیرد. در راستای اجرای مرحله دوم ، موارد ذیل را به اطلاع داوطلبان محترم می‌رساند:

1- داوطلبانی می‌توانند براي انجام مرحله مصاحبه و بررسي سوابق علمي و پژوهشي دانشگاه باقرالعلوم (ع) اقدام نمايند که حد نصاب نمره علمي لازم را مطابق كارنامه كسب كرده باشند.

2 - شرایط داوطلبان:

• احراز تمامی شرایط اعلامی در دفترچه شماره (1) و (2) آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1396 الزامی است.
  • داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران.
  • داشتن  مدرک کارشناسی ارشد مورد تایید دررشته های مرتبط.
  • داشتن  سطح 2 حوزه علمیه یا  اتمام پایه 9 دروس حوزه‌های علمیه
  • تحصیل برای طلاب رایگان است و شهریه دریافت نمی‌گردد.
  • در صورت پذیر ش داوطلبان غیر طلبه مشروط به پرداخت شهریه خواهد بود.   مبلغ شهریه کل دوره در هر یک از رشته های دانشگاه 400000000 ریال (معادل چهل میلیون تومان )خواهد بود.
3- ارزیابی مرحله دوم داوطلبان  در کلیه رشته های دانشگاه فقط بعد از ثبت نام الکترونیکی در سامانه ثبت نام دانشگاه  و ارایه مستندات آموزش و پژوهشی از طریق مصاحبه علمی و بررسی سوابق آموزشی و پژوهشی انجام می گیرد.
4- زمان ثبت نام الکترونیکی  از عصر روز چهارشنبه1396/08/17 آغاز و تا روزیکشنبه 1396/08/21 پایان می‌پذیرد.
تذکر : داوطلبانی که اقدام به ثبت نام در سامانه الکترونیکی ننمایند اجازه شرکت در فرآیند مصاحبه را نخواهند داشت.
5- پرداخت مبلغ1000000 ریال (یک میلیون ریال) بابت هزینه مصاحبه.
6 -  برنامه دقیق زمان بندی مصاحبه هر کد رشته و داوطلب  بعد از ثبت نام الکترونیکی داوطلب ، در اطلاعیه های بعدی دانشگاه منتشر خواهد شد.
7- مستندات سوابق آموزشی و پژوهشی جهت بررسی  :
  • مقالات علمی پژوهشی (داخلی،خارجی) مرتبط با رشته تحصیلی
  • مقالات علمی ترویجی مرتبط با رشته تحصیلی
  • مقالات تخصصی مرتبط با رشته تحصیلی
  •  تالیف یا ترجمه کتاب مرتبط با رشته تحصیلی
  • مقالات چاپ شده در کنفراس های معتبر (داخلی یا خارجی)
  •  چکیده  پایان نامه کارشناسی ارشد
  •  ریز نمرات دوره کارشناسی دانشگاه / سطح 2 حوزه علمیه
  •  ریز نمرات  دوره کارشناسی ارشد نا پیوسته دانشگاه / سطح 3 حوزه علمیه
  •   برگزیدگان المپیاد های علمی - دانشجویی
  • مدرک زبان معتبر
  • اطلاعات تکمیلی ، نحوه ثبت نام و ارسال مدارک لازم در دفترچه راهنما  در زمان ثبت نام اعلام می گردد.
  •  داوطلبان بایستی تا زمان اعلام نتایج، اخبار و اطلاعیه های مربوط را از سایت دانشگاه ملاحظه و پیگیری نمایند

شرایط اختصاصی متقاضیان تکمیل ظرفیت  دوره دکتری دانشگاه باقرالعلوم (ع)

1- متقاضیان بایستی از طلاب رسمی حوزه های علمیه باشند.

1- دارابودن مدرک سطح 2 یا  اتمام پایه 9 دروس حوزه‌های علمیه همراه با داشتن مدرک کارشناسی ارشد مورد تایید وزارت علوم دررشته های مرتبط

2- داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران

مدرسی معارف اسلامی

تاریخ و تمدن

1

متقاضبان  از تاریخ 96/07/16 لغايت 96/07/22 به پايگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني  www.sanjesh.org مراجعه و براساس ضوابط و شرايط اعلامی سازمان سنجش اقدام نمایند.

نتايج معرفي شدگان چند برابر ظرفيت هر يك از كدرشته محل‌‌ها در  تاريخ دوشنبه 96/08/15 ، سازمان سنجش براي انجام مراحل مصاحبه به دانشگاه‌ اعلام خواهد شد.

اطلاعیه مراحل مصاحبه دانششگاه متعاقبا اعلام می گردد.

تحصیل برای طلاب واجد شرایط  در دانشگاه باقرالعلوم(ع) رایگان می باشد.

اطلاعيه‌ سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور درباره‌ اعلام‌ ظرفيت‌ پذيرش‌ رشته‌محل‌هاي جديد و تكميل ظرفيت برخي از رشته‌هاي آزمون‌ ورودي‌ دوره دکتری «Ph.D» (نیمه متمرکز) سال‌ 1396

به ‌اطلاع‌ كليه داوطلبان‌ شرکت کننده در آزمون ورودي‌ دوره دکتری «Ph.D» (نيمه‌متمركز) سال 1396 مي‌رساند، نظر به‌ اينكه‌ برخي از دانشگاه‌ها و مؤسسات‌ آموزش‌ عالي براي‌ پذيرش‌ دانشجو اعلام‌ ظرفيت‌ جديد نموده‌ و يا ظرفيت برخي از كدرشته‌ محل‌هاي تحصيلي آزمون مذكور تكميل نگرديده است، لذا كليه داوطلبانی که در آزمون مذكور ثبت‌نام و شركت نموده‌‌اند و با توجه به كارنامه آزمون داراي نمره كل مثبت مي باشند، مي توانند ، براساس ضوابط و شرايط مندرج در دفترچه راهنماي شركت در آزمون (شماره يك) و دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (شماره 2)آزمون مذكور و همچنين اطلاعیه‌های اين سازمان از تاریخ 96/07/16 لغايت 96/07/22 به پايگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني  www.sanjesh.org مراجعه و با توجه به جداول پيوست اين اطلاعيه برحسب مورد نسبت به انتخاب كدرشته ‌محل‌هاي تحصيلي (حداکثر 15 کدرشته محل) مطابق با رشته امتحاني خود اقدام نمايند.
نتايج معرفي شدگان چند برابر ظرفيت هر يك از كدرشته محل‌‌هاي مندرج در اين اطلاعيه در  تاريخ دوشنبه 96/08/15 از طريق سايت اينترنتي اين سازمان براي انجام مراحل مصاحبه دانشگاه‌ها اعلام خواهد شد.
جهت اطلاع بیشتر به سایت سازمان سنجش مراجعه نمایید.  http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=13&id=5259

آرشیو اطلاعیه ها