کتاب مبلغ موفق منتشر شد

• 1401/3/24 سه‌شنبه
کتاب مبلغ موفق (تحلیل روانشناختی شخصیت و سبک زندگی مبلغان) توسط انتشارات دانشگاه باقرالعلوم(ع) منتشر شد.روابط عمومی دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام

به گزارش روابط عمومی دانشگاه باقرالعلوم(ع)، کتاب مبلغ موفق نوشته عباس آزاد در زمینه تاثیرهای سبک زندگی و شخصیت بر تبلیغ منتشر شد. این اثر تلاش دارد در 392 صفحه، گامی اساسی در اثربخشی تبلیغات دینی برداشته و در این زمینه به طلاب، مبلغان و مراکز تبلیغی کمک کند.

نگارنده در این اثر  نگاه تخصصی به تبلیغ را ضروری و آن را در پی تبیین رابطه میان ویژگی‌های شخصیتی و مولفه‌های سبک زندگی اسلامی با موفقیت در تبلیغ می‌داند. وی با نوشتن این اثر تلاش دارد تا عوامل موفقیت در تبلیغ را با دیدی روان شناختی بررسی کرده و با بررسی‌های میدانی نگاهی نو به این امر مهم داشته باشد. نویسنده در ادامه به بررسی 5 عامل بزرگ شخصیت و مولفه‌های سبک زندگی اسلامی پرداخته و تاثیر آنها را در موفقیت مبلغ بررسی می‌کند.

در فصل اول کتاب ضمن بیان تعریف دقیق و علمی از مفاهیم اصلی تبلیغ، ضرورت بحث و پیشینه سبک زندگی شخصیت و تاثیر آن بر موفقیت تبلیغ را مورد بررسی قرار می‌دهد.

فصل دوم کتاب درباره دو عامل مهم و اثرگذار در تبلیغ بحث کرده و به واکاوی دیدگاه‌ها، شخصیت و سبک زندگی در اندیشه علمی و دینی می پردازد.

سومین فصل کتاب مبلغ موفق با تحلیل و تبیین عوامل اصلی موفقیت در تبلیغ، به ارائه راه‌کار‌هایی در این زمینه می‌پردازد.

در آخرین فصل کتاب گزارشی از پژوهش‌های میدانی انجام شده درباره رابطه عوامل شخصیت و مولفه‌های سبک زندگی اسلامی با موفقیت در تبلیغ ارائه شده است.