پذیرش دانشجو در مقطع دکتری 1402

• 1401/8/25 چهارشنبه
روابط عمومی دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام

داوطلبان بایستی تا زمان اعلام نتایج،اخبارو اطلاعیه های مربوط را از سایت دانشگاه ملاحظه و پیگیری نمایند.بروز رسانی خبر ۱۴۰۱۰۸۲۴
جهت پیگیری اخبار پذیرش دانشجو در کانال های پذیرش دانشگاه باقرالعلوم (ع) در پیام رسان ایتا عضو شوید:

کانال پذیرش دانشگاه:                                                                                                                                        https://eitaa.com/boustu

گروه پرسش و پاسخ پذیرش:                                                                                    http://eitaa.com/joinchat/۱۵۲۰۰۴۲۰۰۱C۰a۳۹۹۷d۴bf

دانشگاه باقرالعلوم (ع) از متقاضیان طلبه و غیر طلبه واجد شرایط در آزمون ورودی دوره دکتری سال۱۴۰۲  از طریق سازمان سنجش دانشجو می پذیرد:این اطلاعیه در حال تکمیل شدن می باشد    منتظر بمانید

۱) شرایط عمومی واختصاصی

شرایط عمومی:

• اعتقاد و التزام عملی به اسلام، نظام جمهوری اسلامی ایران و قانون اساسی.
  •  داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران.
  •  نداشتن سوء پیشینه به تشخیص مراجع ذی صلاح.
  •  برخورداری از سلامت روحی و نداشتن نقص عضو و بیماری‌های جسمی .
  •  نداشتن منع قانونی ادامه تحصیل از نظر نظام وظیفه (داوطلبان مرد).
  • قبولی در مصاحبه علمی. عدم اشتغال به تحصیل در دیگر موسسات آموزش عالی.

شرایط اختصاصی

• داشتن مدرک کارشناسی ارشد مورد تایید دررشته های مرتبط .(مطابق رشته تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد با رشته امتحانی داوطلب،براساس دفترچه راهنمای ثبت نام وشرکت در آزمون ۱۴۰۲ سازمان سنجش).

تذکر: مجموعه امتحانی انتخابی داوطلبان در مقطع دکتری بایستی با رشته های تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد آنها و مطابق ستون مربوط به رشته های مرتبط، جدول رشته ها و مواد امتحانی آزمون (صفحات ۳۳ تا ۷۳ دفترچه راهنمای شرکت در  آزمون ) باشد.
 لازم به تاکید است در هر مرحله ای مشخص شود که رشته تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد با مجموعه انتخابی در آزمون دکتری بر اساس مندرجات  دفترچه راهنمای شرکت در  آزمون تناسب ندارد از ادامه  پذیرش (در مراحل بررسی و مصاحبه ) این دسته از داوطلبان خودداری شده و حتی در صورت قبولی ، از ادامه تحصیل آنان جلوگیری به عمل می آید.

• داشتن سطح ۲ حوزه علمیه.(داوطلبان طلبه)
  •  دانشگاه می تواند تا ۴۰% از ظرفیت هر رشته را، از داوطلبان غیر طلبه پذیرش نماید.
  • هزینه تحصیلی برای متقاضیان طلبه حدود ۲۸ میلیون و برای غیر طلبه حدود ۶۶ میلیون خواهد بود که در طی ۸ نیمسال  از دانشجو اخذ می گردد. شهریه فوق برای ۸ نیمسال تحصیلی می باشد و در صورت تاخیر در فارغ التحصیلی،شهریه مازاد بر ۸ نیمسال نیز محاسبه می گردد.
  • سپردن تعهد رسمي به دانشگاه مبني بر انجام خدمت به ميزان دو برابر مدت تحصيل در صورت درخواست دانشگاه.
  • احراز تمامی شرایط و ضوابط اعلامی در دفترچه شماره (۱) و (۲) آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۱۴۰۲ سازمان سنجش برای داوطلبان الزامی است.

۲) رشته های تحصیلی

1. تاریخ اسلام
  2.  سیاست گذاری فرهنگی
  3. فقه سیاسی گرایش روابط بین الملل
  4. فلسفه اسلامی
  5. فلسفه حقوق
  6. فلسفه علوم اجتماعی
  7. فلسفه دین
  8. فلسفه فیزیک
  9. علوم سیاسی گرایش اندیشه سیاسی
  10. فرهنگ و ارتباطات

۳) زمان ثبت نام :
ثبت‌نام براي آزمون ورودي مقطع دكتري نيمه متمركز (Ph.D ) سال ۱۴۰۲ از روز يکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۸/۲۲ آغاز و در روز يکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۸/۲۹پايان مي‌پذيرد.

لازم به تاكيد است كه ثبت‌نام منحصراً به صورت اينترنتي و از طريق درگاه اطلاع رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org انجام خواهد پذيرفت. هر داوطلب براساس ضوابط مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام و شركت در آزمون مي‌تواند در يك كدرشته‌ امتحاني  ثبت‌نام‌ و در آزمون مربوط شركت‌ نمايد.
۴) برگزاری آزمون :

آزمون ورودي مقطع دكتري نيمه متمركز (Ph.D) سال ۱۴۰۲ در روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۱۱برگزار خواهد شد.
۵) جهت دریافت اطلاعات بیشتر، به دفترچه راهنمای شرکت درآزمون مراجعه نمایید.